ONE24 - EASY EATING & DRINKING

LEVENDIGE ONTMOETINGSPLEK

One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen. Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een zakenlunch op het terras.


One24 is een bar/restaurant waar je je kunt opladen. One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, internationale gasten, locals en dagjesmensen. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterraanse keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie! Onze ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten helpen je om elke dag gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt. 

Reserveren

KOKEN MET DE NATUUR

SMAKEN BUITELEN OVER ELKAAR HEEN

De kracht van de natuur staat voor koken met het seizoen, vol smaak, met mooie producten die zoveel mogelijk lokaal zijn verkregen. Bij het samenstellen van de kaart beseften we weer goed wat een rijkdom we op tafel kunnen zetten.


Zeker met de gezonde Midden-Oosterse en Mediterrane keuken, die zo lekker, gul en gastvrij kan uitpakken. Zo begin je bij One24 je dag gelijk lekker en gezond met een breakfast bowl of uitgebreid ontbijtbuffet. Ga ’s middags voor een heerlijke sandwich met gegrilde groente en baba ganoush of vega burger, of neem een sandwich mee in de auto.

Bekijk onze menukaart

Sluit een productieve werkdag af

Geniet van de gulle en gastvrije Mediterraanse keuken

De Bavette, Kalfs Ribeye en T-Bone zijn heerlijk mals en de Dorade of dagverse vis smaken heerlijk. En dankzij onze huisgemaakte snacks, verfrissende cocktails, mooie wijnen en (speciaal)bieren wisselend op de tap kan de borrel bij One24 al vroeg beginnen – om je productieve werkdag mee af te sluiten of om een mooie avond in te luiden.

Bekijk onze menukaart

Samen eten

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 06.30 - 00.00 uur

Zaterdag en zondag 7.00 - 00.00 uur


Carlton President houdt er van om het mensen, teams en groepen naar de zin te maken. Wat je ook wilt organiseren en welke culinaire wensen je ook hebt, samenkomen doe je in het Carlton President, bijvoorbeeld tijdens een thema-buffet, walking diner, een lunch die bijdraagt aan het elkaar leren kennen of een besloten familie-feest.

Contact

Ontmoet elkaar in de bar

Collect moments!

Of je nu alleen een biertje wilt of besluit hier in alle rust te dineren; kom vooral langs in de bar van One24.


OPENINGSTIJDEN BAR

Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 00.00 uur

Zaterdag t/m zondag: 17.00 - 00.00 uur

Keuken open tot 22.00 uur

×

Boek nu