Carlton Square's Hotspots

De hotspots in Haarlem door ons op een rijtje!

Welkom in Haarlem, een stad doordrenkt van geschiedenis, kunst en culinaire hoogstandjes. Terwijl u geniet van uw verblijf in het Carlton Square Hotel, nodigen wij u uit om de charme van onze stad te verkennen. Hier zijn enkele niet te missen hotspots die uw verblijf in Haarlem volgens ons onvergetelijk zullen maken:

Teylers Museum

Voor liefhebbers van wetenschap, kunst en geschiedenis is het Teylers Museum een ware schatkamer. Verken de uitgebreide collecties van fossielen, schilderijen en historische artefacten.Frans Hals Museum

Duik dieper in de rijke kunstgeschiedenis van Haarlem in het Frans Hals Museum. Bewonder meesterwerken van de beroemde Hollandse meesters, waaronder werken van Frans Hals zelf.


De Haarlemse Hofjes

Wandel door de schilderachtige hofjes van Haarlem en ontdek de rustige oases verscholen tussen de straten. Deze verborgen juweeltjes bieden een glimp van het verleden en zijn perfect voor een vredige wandeling.


Haarlemmerhout

Ontsnap aan de drukte van de stad en verken het groene Haarlemmerhout. Dit prachtige park biedt rustige wandelpaden, mooie tuinen en zelfs een kinderboerderij, perfect voor een ontspannen dag in de natuur.

×

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!

10% korting op onze kamer (inclusief of exclusief ontbijt) prijzen

Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)

€10,- tegoed om te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Bar & Kitchen Zocher

Kom jezelf opladen in Bar & Kitchen Zocher en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel