Verhalen
Ontmoet Chef Wesley Leder

Rijke smaken, oprechte aandacht & bewuste keuzes. Dát is onze definitie van kwaliteit”
Wesley Leder is de Head Chef van ROAM. Voordat hij bij Carlton Oasis aan de slag ging, werkte hij in verschillende toprestaurants. Een van zijn specialiteiten is zijn gebruik van de Josper Grill. ‘Vlees bereiden op open vuur is voor mij een van de meest bevredigende culinaire bezigheden,’ zegt Wesley. Hij staat ook bekend om zijn opvallende en creatieve presentatie.
‘Wat voor mij het belangrijkst is, is het directe contact met onze gasten,’ vertelt hij. ‘We werken in een open keuken, dus het hele team moet vriendelijk en benaderbaar zijn, dat maakt een groot verschil in de totale beleving van onze gasten.’


Wesley richt zich op specialiteiten zoals de dry-aged tomahawk, afkomstig van Blonde d’Aquitaine-runderen en een unieke dry-aged visbereiding. Hij selecteert zijn producten persoonlijk en hecht veel waarde aan duurzaamheid en dierenwelzijn, vooral als het gaat om vlees, vis en gevogelte.
Cress speelt een belangrijke rol binnen het ROAM-concept, maar Chef Wesley drukt ook duidelijk zijn eigen stempel op de keuken. Hij stelt het menu samen op basis van zijn eigen ervaring en voorkeuren, wat resulteert in een unieke culinaire beleving voor de gasten van ROAM. Zoals Wesley het zelf zegt: ‘Tegenwoordig leggen gasten de lat hoog — ze verwachten meer kwaliteit dan vroeger.’
Natuurlijk hebben we je favorieten, maar als je zin hebt in iets anders — probeer dan die van ons.
Een eclectische collectie van unieke hotels, verbonden door comfort, waar familiaire warmte en persoonlijke aandacht centraal staan en lokaal karakter en kleur altijd gegarandeerd zijn.



