Delicious

Voor mooie herinneringen en heerlijk eten

Bij Carlton houden we van lekker eten. U geniet van een grote variatie aan smaken en ingrediënten waarbij elke maaltijd een eigen verhaal vertelt; over de historie en de sfeer van de locatie, over de lokale kruiden en texturen, over alles wat lekker is en aandacht verdient. Presentatie, textuur en smaak zijn allemaal even belangrijk; daar worden alle zintuigen blij van

Slapen en eten middenin de stad

All day hotspot voor gasten en locals

We creëren niets liever dan uitnodigende ontmoetingsplekken waar zowel gasten als locals zich thuisvoelen, middenin de stad vol cultuur en places-to-be. Met zakenrelaties, vrienden of familie afspreken, eten en genieten met op de achtergrond de bruisende binnenstad. Groot voordeel: bij ons kan iedereen de hele dag terecht en na het eten rolt u zo het zachte bed in

Perfecte spots

voor een zakelijke lunch of ontmoeting

Een hotel waar alles voor u geregeld is, waar u niets onnodigs hoeft te doen. Om zoveel mogelijk tijd over te houden voor uw ambitieuze plannen en te genieten van goede koffie en lekker eten. We realiseren ons maar al te goed dat deze factoren van grote waarde zijn voor uw business. Bij Carlton geniet u samen met uw klant van persoonlijke aandacht, veelzijdig comfort én heerlijke smaken!

The Dominican

STIJLVOL ETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING

De Grand Lounge, gelegen aan de binnentuin, is een stijlvolle ruimte met hoge ramen. Geniet van een trendy cocktail of een innovatieve selectie van dranken en gerechten.

Lees meer

Carlton Ambassador

GENIET VAN DE ALLROUND KEUKEN

Klassiekers, signature dishes en heerlijke visgerechten. Onbijt, lunch en diner wanneer je wilt, waar je ook maar zin in hebt. Sophia Restaurant & Lounge is intiem en stijlvol.

Lees meer

Zocher Bar & Kitchen

Dagverse, herkenbare klassiekers

Ontbijten wanneer het uitkomt, lunchen rondom de open keuken, lekker lang borrelen aan de bar of een diner met vrienden op het terras. Een restaurant is op z'n mooist als zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten. Bij Bar & Kitchen Zocher serveren we stoere gerechten vanuit een open keuken. Herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek. Voor Haarlemmers, internationale gasten en dagjesmensen is Bar & Kitchen Zocher dagelijks geopend voor iedereen die Haarlem een warm hart toedraagt.

Lees meer

Ontdek uw favoriete culinaire plek

Elk restaurant heeft zijn eigen unieke karakter

Een zakenlunch aan zee, een sportieve lunch na een workout of een high tea na het winkelen – waar heeft u zin in Met dit handige overzicht kiest u uw favoriete culinaire plek.

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers