Relax & Unwind

Pure verwennerij en ontspanning

Een cadeau voor uzelf

Carlton staat voor het ultieme verwennen, een oase van rust temidden van een actieve levensstijl. Leeg je hoofd, doe je nek en schouders een plezier met een sauna en laat je heerlijk loskneden tijdens een massage. Lekker lang genieten van al dit moois is helemaal fijn tijdens een lang weekend weg.

Nieuwe energie opdoen na het werk

In Carlton Oasis vervaagt de grens tussen werk en ontspanning

Het inspiratie-vuurtje wordt flink opgestookt bij Carlton Oasis in Spijkenisse. Zwem, fitness, doe een groeples en zweet alles daarna uit in de Finse sauna. Onder de rook van de havens en vlakbij Rotterdam vervaagt in ons hotel de grens tussen werk en ontspanning. Ervaar de gemoedelijke sfeer, de vele ontmoetingsplekken en de fijne sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Lees meer

Een ontspannen weekendje weg

Ga ook een paar dagen relaxen om het lichaam en geest weer op te peppen. Wat is er fijner dan na een frisse fietstocht of een dagje shoppen tot rust te komen in uw eigen zwembad Trek de badjas aan en wandel vanaf uw hotelkamer naar het zwembad om een paar baantjes te trekken. En handig: na afloop duikt u lekker in het zachte bed!

Sporten en uitwaaien

BIJ HET STRAND

Het strand is een magneet voor sportliefhebbers, uitwaaiers en wandelaars. Ook het Sport & Leisure Centre van The Beach Hotel is gericht op sport, ontspanning en ontlading.

Lees meer

Finse sauna en Turks stoombad

IN THE DOMINICAN

Van een rondje sauna en stoombad wordt iedereen blij én gezond. Doe het stijlvol, stedelijk en luxueus in Brussel. Ontdek The Dominican.

Lees meer

HUP maakt iedereen gelukkig

Relaxen is ook een sport

In één sportieve dag of ontspanningsweekend jezelf helemaal opladen. Voor mensen die van afwisseling houden: alle faciliteiten voor een mini-vakantie zijn onder één dak. Zwembad, sauna, health spa en massages, zowel lichaam als geest worden er blij van. Neem een kijkje op de website van HUP en ontdek alle mogelijkheden.

Lees meer

Waar wilt u ontspannen

Hier bent u er écht even helemaal uit

Maak kennis met onze health- en fitnessfaciliteiten door heel Nederland. Mooie plekken om de drukte van de dag af te spoelen.

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers