GAMES

Come out and play

De Desert Inn is een must-visit als je in bent voor een avond vol vermaak, fun en avontuur. Waan je in de wondere wereld van games. Met een breed scala aan spellen en activiteiten, hebben we álle ingrediënten in huis voor een origineel avondje feel-good. Shuffle jij jezelf naar de overwinning?

Wie daag jij uit voor een potje poolen? Of wordt het toch één van de 8 verschillende spellen op ons interactieve dartboard? En vergeet niet om je stembanden vast op te warmen... onze karaoke booth opent binnenkort!

Eén ding is zeker: you won’t get bored in ‘the most playful bar in town’. 

LOCAL DRINKS
& BITES

Keep it local

In onze pub vind je de lekkerste lokale drankjes en bar bites uit de omgeving van Spijkenisse. Ben jij een echte bierliefhebber? Dan zit je hier goed. Laat je verrassen door onze uitgebreide selectie aan tap- en flesbieren, onder andere gebrouwen bij Brouwerij Noordt uit Rotterdam.

Toch meer een cocktail of Gin-tonic fan? De Desert Inn heeft het allemaal!

Reserveer snel voor een onvergetelijke avond.

WE LOVE TO HOST YOUR EVENT

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om je volgende event te hosten?

Look no further, want de Desert Inn is dé place to be voor jouw feestelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een knallende verjaardag, een gezellige vrijdagmiddag borrel, een avondje teambuilding, een groots jubileum of business evenement, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze unieke locatie, persoonlijke service en aandacht voor ieder detail zorgen ervoor dat jouw event ‘a night to remember’ wordt.

So... what are you waiting for? Kom het zelf ervaren!

×

Boek de Oasis Deal en ontvang:

5% korting

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Geen reserveringskosten

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Een tafel reserveren

Kom jezelf opladen in ons restaurant en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel