Urban Life

Carlton hotels in het hart van de stad

Dag en nacht mooie verrassingen

De sfeer, geschiedenis, mensen, cultuur en overal mooie adresjes voor álles - in de stad is zoveel te doen. Gelukkig liggen alle geheimen en paretjes dichtbij, want Carlton hotels zijn middenin de stad. Ga struinen, onthaasten of zoek juist de drukte op, maar kom vooral weer terug om op te laden. Geloof ons: een betere uitvalsbasis dan Carlton is er niet!

Kijk met andere ogen naar de stad

We kennen onze eigen stad beter dan wie ook

Museumbezoekers, theaterliefhebbers, parkfietsers, stadsslenteraars en nachtvlinders. Voor iedereen die de stad bezoekt is Carlton een thuis. Wilt u met andere ogen naar de stad kijken Bij ons werken alleen ‘local heroes’; medewerkers die de stad kennen. Zij speuren naar verborgen stadsplekken, culturele pareltjes of even-helemaal-anders-dan-anders winkels. Mooie steden zijn het waard om ontdekt te worden, waar wilt u heen met Carlton

Centraal gelegen

CARLTON PRESIDENT

Goed bereikbaar met auto of OV. Centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Er is een gratis shuttle bus naar het centrum van Utrecht of Schiphol. Een populaire meetingspot middenin het land waar gasten zich thuisvoelen.

Lees meer

Ontdek de geheime plekken van Amsterdam

MET BANKS MANSION

Aan de Herengracht midden in de stad. Met alle grote attracties op loopafstand en vlakbij de Negen Straatjes en de Albert Cuyp. De Guest Relation Officers kennen elk plekje en laten de verborgen plekjes zien waar iedereen linksaf slaat.

Leer meer

Ontdek de charme van Glasgow

Recht in het hart van de stad

Carlton George ligt midden in het bruisende centrum van Glasgow, vlakbij de populaire hoofdstraat met winkels. Naast de vele winkels is er ook veel cultuur, musea en modern art. ‘s Avonds als de gasten zich hebben opgefrist in het hotel is de perfecte start van de avond in de hotel rooftop lounge (op de 7e verdieping van het hotel). Drink een mooi glas wijn en stort u in het nachtleven of bezoek een concert. Voor de medewerkers kent Glasgow stad geen geheimen meer - we laten het u zien.

Ontdek Glasgow

Welke stad wilt u ervaren

Mooie steden zijn het waard om ontdekt te worden

Elke stad heeft iets ‘eigens’, maar het moet natuurlijk wel gezien worden. De missie van Carlton is om gasten werkelijk de stad laten zien. Bij ons werken daarom alleen ‘local heroes’; medewerkers die de stad kennen. Waar wilt u heen

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers