Work & Meet

Het nieuwe veelzijdige ontmoeten

Carlton heeft 30+ jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten

U weet als geen ander dat een snel veranderende wereld om flexibiliteit vraagt. Bij Carlton ontdekt u de beste locaties voor inspirerende brainstorms en efficiënt overleg. Van een volledig gefaciliteerde conference room tot een intiem hoekje voor een werkoverleg. We hebben 30+ jaar ervaring met élke zakelijke bijeenkomst, en dat merkt u. Ons topteam staat voor u klaar.

Krijg nieuwe inzichten buiten de deur

Ideaal werken, vergaderen of ontmoeten in de hotels van Carlton

Werk alleen of ontmoet nieuwe ondernemers en - wie weet - nieuwe collega’s. Kom los van de alledaagse drukte van kantoor; de beste ideeën komen als het hoofd ‘vrij’ is en de omgeving inspirerend is. Carlton is helemaal ingesteld op het nieuwe werken en ondernemers die nieuwe plannen smeden. Brainstormruimtes, werkplekken en vergaderlocaties door heel Nederland - bij ons loopt de dag soepel en alles is geregeld en gefaciliteerd.

Uw event of congres

wordt een succes

U wilt een weergaloos feest, inspirerend congres of een baanbrekende conferentie organiseren voor uw klanten Wat het thema of de doelgroep ook is, we hebben de ruimte, de catering en de gastvrijheid. Uw klanten gaan op avontuur, beleven iets en het ontbreekt hen aan niets. Iedereen zal na afloop zeggen: was elk congres maar zo!

Carlton President

U KRIJGT ER ALLES GEREGELD

300 parkeerplaatsen en veel variatie in ruimte en inrichting. Midden in Nederland, gelegen aan de A2, is dit dé plek om te ontmoeten en uw conferentie volgeboekt te krijgen.

Lees meer

Carlton Oasis

ONDER DE ROOK VAN DE HAVENS

Met veel groen en de haven dichtbij; voor een vergadering voor twee personen tot en met een beurs met 800 bezoekers. Hier worden mooie herinneringen gemaakt.

Lees meer

Meer ruimte voor ideeën met uitzicht op zee

Carlton Beach regelt alles voor nieuwe plannen aan de horizon

Aan zee vergaderen, werken en ontmoeten. Heerlijk wegdromen bij nieuwe plannen aan de horizon. Ondernemers, teams en bedrijven vinden in Carlton The Beach een compleet gefaciliteerde thuishaven. Alles bevindt zich onder één dak (of wolkendek en blauwe hemel). Voor een spetterend evenementen op het strand in The Beach Club tot een exclusieve board meeting in de Carlton Suite met een weergaloos uitzicht op zee. En onze ‘in house’ service-assisent en event planner regelt de rest.

Lees meer

Een wisselend scala aan stemmingen, afmetingen en sferen

Ontdek onze veelzijdige locaties voor vergaderingen, conferenties en evenementen

De Carlton-manier-van-gastvrijheid valt te omschrijven, maar beter is het om zelf te ervaren. Waar bent u naar op zoek We hebben een paar prachtige plekken die inspireren en ervoor zorgen dat u uw plannen kunt realiseren.

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers