Work out

Carlton Beach: sporten op het strand

Lekkere workouts met een frisse neus

Carlton Beach Hotel zit pal naast het strand en de sportmogelijkheden zijn eindeloos. Het Scheveningse strand is één grote speeltuin, zandbak én sportveld. Van een zeskamp met 30 man tot een meerdaags vollybaltoernooi; van een hardloopwedstrijd in de branding tot een stevige bootcamp. Bedenk het en ons team kan het voor u organiseren.

Lees meer

Ontspanning en inspanning bij HUP

Stap lekker soepel door het leven

HUP is gemaakt voor sport en sport is goed voor iedereen! Bij HUP kan iedereen zijn sportieve hart ophalen. Ruim 10.000 m² aan sport- en ontspanningsfaciliteiten waaronder een binnenzwembad, sauna, Health Spa, tennis- en bowlingbanen. Ook uiteenlopende groepslessen en de personal trainer zijn te boeken. Leuk om te weten: soms logeren beroemde voetballers bij ons.

Lees meer

Met de elektrische fiets de natuur in

Fietsen naar de kust, vestingsteden en strand

Carlton Oasis ligt overal middenin. Centraal tussen steden als Spijkeniss en Rotterdam, vlakbij de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle en dichtbij de stranden van Rockanje en Oostvoorne. En leuk: er zijn elektrische fietsen te huur waarmee flinke kilometers zijn te maken. Stap op de fiets en rij bijvoorbeeld de ‘Hap & Trap’ route, de door Oasis ontwikkelde fietsroutes van 50 kilometer die van gerecht tot gerecht gaat. Echt een aanrader!

De bokskamer

BIJ THE DOMINICAN

Boksen in een hotel Ja! Test het nieuwe materiaal uit en geniet van een sportieve training in the boxing room. Gratis toegang voor iedere gast.

Lees verder

Binnen spelen

BIJ HUP

Wie schiet het hardst? En wie het meest precies? Je weet het direct met een spelletje op de Sutu voetbalmuur. Deze interactieve muur heeft 16 oplichtende vlakken die je moet zien te raken. Verbeter de swing en laat alle slagen analyseren op de professionele golfsimulator. Onder alle weersomstandigheden kan je actief zijn bij HUP.

Lees verder

Sporten met een drukke agenda

Na een werkdag heerlijk sporten in het Carlton President

Iedereen werkt beter en voelt zich beter in combinatie met sport. Carlton President is helemaal op drukke agenda’s ingericht. Werken, vergaderen en daarna gezond de spieren laten werken; het kan bij ons op diverse fitnessaparaten. Daarna is er de ontspanning van het bubbelbad, sauna, Turks stoombad en het solarium. Wanneer komt u bij ons sporten

Lees meer
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers