Work out

Carlton Beach: sporten op het strand

Lekkere workouts met een frisse neus

Carlton Beach Hotel zit pal naast het strand en de sportmogelijkheden zijn eindeloos. Het Scheveningse strand is één grote speeltuin, zandbak én sportveld. Van een zeskamp met 30 man tot een meerdaags vollybaltoernooi; van een hardloopwedstrijd in de branding tot een stevige bootcamp. Bedenk het en ons team kan het voor u organiseren.

Lees meer

Ontspanning en inspanning bij Carlton De Brug

Stap lekker soepel door het leven

De Brug is gemaakt voor sport en sport is goed voor iedereen! In Carlton De Brug kan iedereen zijn spotieve hart ophalen. Ruim 10.000 m² aan sport- en ontspanningsfaciliteiten waaronder een binnenzwembad, sauna, Health Spa, tennis- en bowlingbanen. Ook uiteenlopende groepslessen en de personal trainer zijn te boeken. Leuk om te weten: soms logeren beroemde voetballers bij ons.

Lees meer

Met de elektrische fiets de natuur in

Fietsen naar de kust, vestingsteden en strand

Carlton Oasis ligt overal middenin. Centraal tussen steden als Spijkeniss en Rotterdam, vlakbij de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle en dichtbij de stranden van Rockanje en Oostvoorne. En leuk: er zijn elektrische fietsen te huur waarmee flinke kilometers zijn te maken. Stap op de fiets en rij bijvoorbeeld de ‘Hap & Trap’ route, de door Oasis ontwikkelde fietsroutes van 50 kilometer die van gerecht tot gerecht gaat. Echt een aanrader!

De bokskamer

BIJ THE DOMINICAN

Boksen in een hotel Ja! Test het nieuwe materiaal uit en geniet van een sportieve training in the boxing room. Gratis toegang voor iedere gast.

Lees verder

De golfsimulator

BIJ CARLTON DE BRUG

Verbeter de swing en laat alle slagen analyseren. Onder alle weersomstandigheden golfen op de professionele golfsimulator in Carlton De Brug. Lees verder

Lees verder

Sporten met een drukke agenda

Na een werkdag heerlijk sporten in het Carlton President

Iedereen werkt beter en voelt zich beter in combinatie met sport. Carlton President is helemaal op drukke agenda’s ingericht. Werken, vergaderen en daarna gezond de spieren laten werken; het kan bij ons op diverse fitnessaparaten. Daarna is er de ontspanning van de jacuzzi, sauna, Turks stoombad en het solarium. Wanneer komt u bij ons sporten

Lees meer
×

Boek nu

  • ​​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​​Special offers