ONZE MEETING ROOMS

Nieuw, gerestyled en met een speelse twist

Wij geloven in de kracht van meetings! Wij zijn ervan overtuigd dat bij een perfect georganiseerde meeting dingen gebeuren die verandering en vernieuwing teweeg kunnen brengen! Daarom hebben we een geheel nieuw en verfrissend meetings & events concept ontwikkeld inclusief gerestylede meeting rooms met een speelse twist waarbij je letterlijk en figuurlijk in het centrum van Haarlem vergadert.

PLAN JE EVENT

"We blur the line between work and fun"

start planning!

Onze meeting faciliteiten zijn creatief, interactief en inspirerend. De ruimtes zijn voorzien van interieurelementen met een speels en informeel karakter. Zo waan je je op de gang in een levend monopoly bordspel en wanneer de deur van de Zijlweg of Houtstraat zich opent, vergader je midden in het historisch centrum van Haarlem!


BEKIJK HIER ONZE PLATTENGROND EN CAPACITEIT


MEET TASTE STAY

Onze faciliteiten

  • 4 meeting rooms
  • Zocher’s Bieb - 'breakout room' begane grond voor power meetings, working and private dining
  • Air conditioning en free premium WiFi
  • Parkeergarage Houtplein onder het hotel
  • Bar & Kitchen Zocher foods and treats
  • Extern programma voor de totale “Haarlem experience”

PLAN JE EVENT

We fire your imagination

and make your people smile

Van inspirerende settings en activiteiten tot verrassende food & beverage concepten, Carlton Square haalt alles uit de kast om jouw team te verrassen en je verwachtingen te overtreffen.


Onze gepassioneerde event creators nemen je mee in de voorbereidingen van de bijeenkomst, zodat je er zeker van bent dat de vooraf gestelde doelen worden behaald.


×

Boek nu