Local Hot Spots

My Deer Art Shop

Jouw winkel voor een orgineel cadeau

Een winkel waarin alles op elkaar afgestemd lijkt te zijn, of in ieder geval elkaar naadloos aan lijkt te vullen. Sinds 20 oktober is er in één van de zogenoemde ‘Gouden Straatjes’ van Haarlem, My Deer’s geopend.

Deze lifestyle en interieur winkel heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment met kunst, planten, design, sieraden, keramiek, boeken en interieur- en lifestyleproducten. Alles van een hoogwaardige kwaliteit, mooi vormgegeven en van eerlijke merken. Gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen. Ieder item heeft zijn eigen unieke verhaal.

Meer info

Spots in de buurt

Uiltje Bar/ brouwerij

For the love of crafty beer!

Maar wat het meest opvalt zijn de maar liefst dertig (!) biertaps in de gemetselde wand. Boven deze taps hangt een groot krijtbord waarop te lezen valt welke dertig bieren er op dat moment te verkrijgen zijn. Naast het bier van brouwerij Het Uiltje (gemiddeld zeven soorten op de tap) kun je kiezen uit bijzonder speciaalbier van over de hele wereld. Ook de tasting flight is een optie: een bierproeverij van door jou vier gekozen speciaalbieren.

Meer info
×

Boek nu