HAPPY HOLIDAYS

Bar & Kitchen Zocher pakt uit met kerst!

Winterse kerstsferen, volop kerstversiering, cadeautjes onder de boom en gezellig samen zijn. Chef Bastiaan Koenders en zijn team zorgen deze kerst weer voor klassiekers met een Zocher twist. Vanuit de open keuken worden ook tijdens deze speciale dagen dagverse gerechten geserveerd.

Kom ook op 9 & 10 december naar de Haarlemse kerstmarkt halverwege de Gierstraat voor een voorproefje van ons kerstdiner of om even lekker op te warmen met chocolademelk of Zocher’s glühwein. Zo vieren wij kerst!

BEKIJK DE KERSTBROCHURE

Reserveer direct

Brunch & Punch

EERSTE & TWEEDE KERSTDAG VOOR - € 29,50 PER PERSOON

Zocher's Brunch & Punch start natuurlijk met een punch en appetizer van de chef, waarna een heerlijke en uitgebreide brunch geserveerd wordt. Schuif aan en laat je verrassen door het Zocher team!

BEKIJK HET MENU

Reserveer nu

Kerstdiner

KERSTAVOND, EERSTE & TWEEDE KERSTDAG - € 55,00 PER PERSOON

Kerst is de leukste tijd van het jaar, samen met familie en vrienden draait het om gezelligheid, lekker eten. Kom genieten van een feestelijk kerstdiner bij Bar & Kitchen Zocher.
BEKIJK HET MENU

Reserveer nu

New Years Eve Diner

HET AFTELLEN KAN BEGINNEN - €42,50 PER PERSOON

Er is geen betere plek om het oude jaar af te sluiten dan in Bar & Kitchen Zocher! De bubbels staan koud en het team staat klaar. Geniet van Zocher’s klassiekers tijdens het viergangen diner à €42,50 per persoon.


Reserveer nu

Overnachten rondom kerst

OVERNACHTEN RONDOM KERST VANAF € 47,50 P.P.

Rond de feestdagen is historisch Haarlem gezelliger dan ooit! Kom tussen 17 december en 26 december bij ons overnachten vanaf € 47,50 per persoon! Overnacht je tijdens de Kerstdagen bij ons? Maak dan je overnachting compleet met Zocher’s Brunch & Punch of Kerstdiner!

- 1 x overnachting in één van onze comfortabele kamers
- 1 x uitgebreid ontbijt in Bar & Kitchen Zocher met live cooking
- Klein kerstkadootje op de kamer
- Boek via onze eigen website en ontvang € 10,- tegoed

Reserveer nu
×

Boek nu