Hello December!

Relax, celebrate & enjoy

Wij pakken uit met kerst! Ervaar winterse sferen en gezelligheid bij Carlton Square in het bruisende hart van Haarlem!

Volop kerstversiering, brandende haard en cadeautjes onder de boom, genieten van een uitgebreid kerstdiner bij Bar & Kitchen Zocher, uitgerust wakker worden in één van onze stadskamers en start je dag samen vol gezelligheid met een uitgebreid ontbijtbuffet.


Zo vieren wij de winterse feestdagen!

Bekijk de kerstbrochure

KERST

24, 25 & 26 december

Winterse kerstsferen en volop gezelligheid bij Bar & Kitchen Zocher! Bij ons voel je je meteen thuis en geniet je samen van de ultieme kerst. Laat je verrassen door het uitgebreide kerstdiner of brunch & punch. Op Kerstavond en Tweede Kerstdag bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze klassiekers van onze dagelijkse Zocher kaart. Ontdek alle mogelijkheden via de kerstbrochure en reserveer makkelijk via de button!

Reserveren Ontdek de kerstbrochure

OUD & NIEUW

31 december

Er is geen betere plek om oudejaarsavond af te sluiten dan bij Bar & Kitchen Zocher! Schuif aan voor het oudejaarsdiner of kies jouw favoriete gerecht van Zocher’s dagelijkse menukaart. Er kan extra lang gefeest worden want de bar is tot 02:00 uur geopend! De bubbels staan klaar om samen ontpopt te worden om 00:00 uur. Het aftellen kan beginnen samen met jou!

Reserveren Ontdek de kerstbrochure

Overnachten in winters Haarlem!

Boek direct & ontvang 5% korting

Maak jouw verblijf tijdens de feestdagen compleet met een overnachting in één van de comfortabele kamers en wordt uitgerust wakker in het hart van Haarlem. Start de dag met een uitgebreid ontbijt en een kop verse barista koffie in Bar & Kitchen Zocher en laat je verrassen door veelzijdig Haarlem! Ontdek de verschillende kamertypes, boek direct via onze website en geniet van vele voordelen.

Meer informatie
×

Boek nu