‘Best value for money’ op Tripadvisor:

 • icons8-new-50
  Nieuwe zalen
 • icons8-new-50
  Nieuwe kamers
 • icons8-sofa-16
  Een bekende Seats2Meet locatie
 • icons8-car-16
  Altijd een parkeerplek
 • icons8-road-16
  Ligt naast de A2
 • icons8-croissant-32
  Gezond en lekker eten

De meest centrale ontmoetingsplek van Nederland

''Best value for money'' op TripAdvisor!

Carlton President is een plek waar je gegarandeerd vol energie de dag doorbrengt. Bij ons vind je ideale meetinglocaties, gratis flexwerkplekken, mooie conferentiezalen en kwalitatief hoogwaardige hotelkamers/hotelbedden, die allemaal de basis vormen voor een succesvolle dag. De centrale ligging (midden in Nederland!), het lekkere gezonde eten en de fijne omgeving zorgen ervoor dat elke bespreking, conferentie, training of geconcentreerd werken perfect verloopt. We zien je graag in het Carlton President, dé meest centrale ontmoetingsplek van Nederland!


De meest centrale ontmoetingsplek van Nederland wordt nóg leuker! Hiervoor vinden er in juli en augustus werkzaamheden plaats op de begane grond van het hotel. Er wordt alleen doordeweeks overdag aan gewerkt en de overlast tot een minimum beperkt.

In deze periode hebben wij een aangepast aanbod qua eten en drinken. Benieuwd naar onze zomerkaart? Klik hier!


Bij mooi weer serveren we lunch en diner op ons zonnige terras. Bij onverhoopt slecht weer hebben wij een gezellig restaurant op de eerste etage. Tijdens de zomermaanden zetten wij elke dag de BBQ aan! Kom genieten van een uitgebreid salade buffet, een keuze uit spannende gerechten van de BBQ (vlees, vis of vegetarisch) en sluit af met één van onze lekkere huisgemaakte desserts. Inclusief gratis welkomstdrankje! Roomservice is in de maanden juli en augustus niet mogelijk. 

Boek een kamer

Werken in een inspirerende omgeving

​De wereld van het nieuwe werken en ondernemen is een wereld zonder grenzen. Dat betekent overal en altijd kunnen werken. Bij ons vinden experimenteerdrang en mooie masterplannen een plek. Is er behoefte aan een ontmoeting of overleg, dan hebben we een aantal fijne meetinglocaties. Maar is er juist vrijheid nodig, dan zijn er flexwerkplekken in het restaurant of in de lobby. In ons restaurant kunt u altijd terecht voor een lichte lunch of gerechten voor de stevige trek. Uiteraard is onze koffie heerlijk!

×

Boek nu