Futureland

Ervaar groot, groter, grootst

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en de modernste haven in ontwikkeling kan je niet komen. Ervaar zelf hoe het is als alles groot, groter of grootst is.


Ontdek het fantastische uitzicht op Europa’s slimste terminals vanaf het Panorama Deck. Maak een indrukwekkende rondrit of rondvaart door het nieuwste havengebied van Rotterdam, speel Drop the Box en waan je kraanoperator. Of neem een kijkje achter de hekken in de 360PortExplorer en bezoek havenbedrijven in 360°.

Meer info

Architectuur Spijkenisse

In 2009 werd Spijkenisse plaquettestad. In het oog springende gebouwen kregen een plaquette met daarop bijzonderheden zoals architect, opdrachtgever, bouwjaar en andere wetenswaardigheden. Naar aanleiding daarvan ontwikkelde de gemeente een fietsroute langs een groot aantal van deze gebouwen. Ook gebouwen die een historische betekenis hebben en die op de route liggen, worden bezocht.

De fietsroute loopt langs het hotel. De brochure met daarin aanvullende informatie over de 45 objecten en uiteraard de route zelf is beschikbaar in het hotel. De route is ongeveer 25 kilometer.

Lees meer

Zeehondenopvang A seal

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Maar A Seal is meer dan alleen een zeehondenopvang!

Meer info
×

Boek nu