Locale hotspots

Leuke activiteiten en tips.

Spijkenisse is de grootste plaats op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. Op minder dan een half uur rijden van Zeeland en Rotterdam biedt het eiland alle ingrediënten voor een paar dagen in de buitenlucht. Veel water, 35 kilometer strand, imposante natuur, uitgestrekte polders, karakteristieke dorpen en interessante stadjes met veel cultuurhistorisch erfgoed.


Dit eiland is een verborgen groene parel in de drukke industriële omgeving van Rotterdam en de havens. Bij aankomst verwachten veel mensen niet wat voor natuur, historie en ruimte dit eiland te bieden heeft. Ontvlucht de massa toerisme en laat u verrassen door alles wat dit eiland te bieden heeft.


Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en verken de rijke flora en fauna van de Voornse duinen. De uitgestrekte stranden aan de kust, met badplaatsen als Rockanje en Oostvoorne, zijn echte aanraders. Naast verrassend veel historische vestingsteden zoals Brielle en vissersdorpjes vindt u er het oudste stenen droogdok van Nederland, een unieke wijngaard en het grootste sluizencomplex ter wereld. 


Wil je ook naar Rotterdam centrum? 30 minuten met het openbaarvervoer en je staat bij de markthal, unieke kubuswoningen en alle winkels!


Met onderstaande hotspots ben jij verzekerd van een gezellig dagje/weekend in omgeving Spijkenisse!


×

Boek de Oasis Deal en ontvang:

5% korting

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Geen reserveringskosten

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Een tafel reserveren

Kom jezelf opladen in ons restaurant en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel