ONZE RUIMTES

Voor iedere bijeenkomst een passende ruimte!

Of u nu op zoek bent naar een geschikte ruimte voor een vergadering, congres, training of andere bijeenkomst, het Carlton Oasis heeft een passende ruimte! Zowel voor grote- als kleine bijeenkomsten bieden wij ruimtes aan. Iedere bijeenkomst is anders waardoor we graag even samen met u de mogelijkheden doorspreken zodat we een offerte op maat voor u kunnen samenstellen. Elke ruimte heeft zijn eigen charme en wij koppelen graag de juiste ruimte aan uw bijeenkomst. Een simpel bakkie, een uitgebreide lunch of borrel, voel je vrij om toe te voegen wat u nodig heeft. Ontdek hieronder onze ruimtes!

Uw aanvraag

Panorama View

"Een unieke zaal die u alleen in het Carlton Oasis zult vinden."


Een prachtige ruime ronde zaal voor grote bijeenkomsten! Met zijn unieke elementen van Voorne-Putten, Rotterdam en de haven voelt u zich direct thuis. Laat u inspireren voor de ruimte en openheid van deze zaal.


 • Een unieke, ronde zaal voor grote congressen, conferenties, beurzen, presentaties of andere grote bijeenkomst tot 400 personen
 • Een zaal uniek in zijn soort in de regio Rotterdam/Voorne-Putten
 • Officiële trouwlocatie
 • Geen pilaren en ingebouwde beamer met scherm


Training- en vergaderruimtes

"Industriële vergaderzalen voor kleine tot midden grote bijeenkomsten."

Industriële zalen met een warme touch uit onze omgeving! In deze zalen kunt u als groep zich helemaal focussen op een training, vergadering of cursus. Of u nu op zoek bent naar een plek waar u kunt innoveren of lekker binnen het oude blijven. In deze zalen kunt u terecht!

 • 8 vergaderzalen met elk hun eigen mogelijkheden voor opstellingen. We beschikken over 4 zalen genaamd de Dock Yard zalen op de benedenverdieping en 4 zalen op de eerste verdieping genaamd de The Bridge zalen.
 • Multifunctionele zalen die gekoppeld kunnen worden
 • Ook geschikt voor particuliere aanvragen zoals voor brunches, diners of feesten
 • Playdock waar u lekker kunt ontspannen en uw collega's uit kunt dagen!

Bedrijfsfeesten

"Een ruime ruimte voor uw (bedrijfs-)borrel."

Het Carlton Oasis heeft naast de brasserie en Engelse pub nog 2 Lounge ruimtes waar u een borrel kunt organiseren voor uw bedrijf. De twee ruimtes hebben beiden een industriële maar warme sfeer die in iedere hoek van de lounge tot uiting komt.


 • Verschillende mogelijkheden en diverse zalen/ruimtes
 • Geschikt voor borrels, netwerkbijeenkomsten, recepties en andere bijeenkomsten
 • Warme maar stoere haven look
 • Ook geschikt voor particuliere aanvragen


Ga voor de full Desert Inn experience

EAT * DRINK * PLAY

Kom óók samen met je zakenrelaties of collega’s langs voor een gezellige avond in de Desert Inn. Deze sfeervolle omgeving is dé place to be om in een informele setting bij te praten of stoom af te blazen na een dag hard werken in één van de workspaces van het Oasis.


Hier geniet je niet alleen van een perfect getapt lokaal biertje, de beste bar-bites en de lekkerste muziek; je kunt je hier ook ongegeneerd vermaken. Je hebt keuze uit de meest toffe activiteiten: van eindeloos shufflen met Endless Electric Shuffle tot je favoriete nummers meezingen tijdens een avondje Krazy Karaoke. Eén ding is zeker: er valt hier genoeg te zien, proeven en beleven. En je kan het zo gek maken als je zelf wil!


Work hard, play harder!

Maak uw evenement compleet!

×

Boek de Oasis Deal en ontvang:

5% korting

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Geen reserveringskosten

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Een tafel reserveren

Kom jezelf opladen in ons restaurant en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel