Local Hot Spots

Genoeg te doen!

In en om het Carlton Oasis is er genoeg te zien en te doen. Ons 4 sterren hotel is gelegen op Voorne-Putten, waar u heerlijk een dagje kan ontspannen en genieten. Ook de havenstad Rotterdam ligt op een steenworp afstand en door de ideale ligging zijn de Maasvlakte, Europoort, en Ahoy in Rotterdam Zuid gemakkelijk te bereiken. Hieronder delen wij alvast onze favoriete plekken met u. Wilt u meer weten? Onze receptie helpt u graag op pad.

Contact

Duik in de historie van Voorne-Putten

Bekijk het maar! Al die leuke en interessante musea, monumenten en historische plekken. Het eiland biedt een keur aan musea, van het kleine museum In den Halven Maen tot het imposante Historisch Museum Den Briel waar je zo de 80-jarige oorlog binnenstapt. Ook de waterrotten en spuitgasten komen aan hun trekken in het Droogdok Jan Blanken en het Nationale Brandweermuseum in Hellevoetsluis.

Meer info

De moeite waard om te bezoeken

Onze favoriete adresjes!

Markthal Rotterdam

Ds. Jan Scharpstraat 298

Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar door de combinatie met woningen heeft havenstad Rotterdam een wereldprimeur. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd.

Meer info
×

Boek nu