Fietsen

Ontdek Voorne-Putten per fiets!

Kom je vanuit het drukke industriegebied het eiland Voorne-Putten opgereden, dan is het contrast enorm: van enorme olieraffinaderijen naar verstild landschap met pittoreske dorpjes, de duinen en de bossen. Voorne wordt ook wel de achtertuin van Rotterdam genoemd en waarom? Dat ontdek je vooral op de fiets.

Carlton Oasis is een TOP (toeristisch overstappunt: knooppunt waar diverse bewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen).

Huren en sturen

Wij beschikken over city bikes en e-bikes. Tevens hebben wij op aanvraag ook fietsen beschikbaar met een kinderzitje. U huurt al een fiets vanaf € 12,50 per dag.

Kijk ook eens op de app van Route.nl. Via deze app ontdek je mooie fietsroutes vanuit ons hotel. Ook bestaat er een mogelijkheid om zelf routes toe te voegen!

Ideale stopplek

Oplaadpunt voor jou én je fiets

Fietsen richting de horizon of puzzelend langs de vele fietsknooppunten. Met maar liefst 300 km fietspaden tot je beschikking kom je tijd tekort. Gelukkig heb je fietscafés in alle soorten en maten voor een korte onderbreking van je route. Carlton Oasis is een fietscafé. Hier kun je terecht voor een snack tegen de hongerklop of een overdadige lunch. Tevens vind je bij ons routekaarten, voldoende ruimte om je fiets te stallen én een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Dus leg je fiets aan de stekker en doe zelf even je benen omhoog.


×

Boek nu