Onbezorgd genieten

van gezellige feestdagen

Voor je met je ogen kunt knipperen is het alweer tijd voor kerst. Bij Carlton De Brug zijn wij gek op de feestdagen en dat laten wij niet graag onopgemerkt voorbij gaan. Vier het met je gezin, partner of vrienden en ons team doet de rest.


Aan het einde van het jaar kijk je traditiegetrouw terug op de 12 maanden die achter je liggen. Tijdens de feestdagen genieten onze gasten van de 'most wonderful time of the year' en draagt on team er graag een steentje aan bij om de kerst bruisend te laten verlopen en het nieuwe jaar écht lekker te beginnen. Kerstversiering, fonkelende lichtjes in de kerstbomen, een volledig gedekte tafel, een heerlijk kerstdiner, prachtige wijnen en een fantastisch gezelschap.


Op Eerste en Tweede Kerstdag is er tijdens het diner live entertainment, leuk voor jong en oud! Het nieuwe jaar luiden we in met een zorgeloos avondje uit met een geweldige DJ, hapjes, drankjes, borrels en vuurwerk.


Fijne feestdagen!

Team Carlton De Brug

Kerstbuffet

Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag - € 34,50 p.p
Kinderen t/m 11 jaar 50% korting (tot 4 jaar gratis)

Kerstmis is onlosmakelijk verbonden met samenzijn en samen genieten van lekker eten en drinken. Over een zalig kerstfeest gesproken; Carlton De Brug zal onze gasten tijdens de kerstdagen verrassen met een uitgebreid kerstbuffet met warme en koude gerechten, voor ieder wat wils. Onze chef-kok en zijn keukentoppers doen er alles aan om niets aan het toeval over te laten.


Kerstbuffet tijden: (17:00 tot 19:00 uur of 19:30 uur tot 21:00 uur)

All Inclusive Bowlen & Grillen

Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag - € 49,50 p.p
Kinderen t/m 11 jaar 50% korting (tot 4 jaar gratis)

Grillen met de feestdagen, het is bij veel Nederlanders vaste prik! Jong en oud, stroop je mouwen op en ga aan de slag in ons grillrestaurant. Carlton De Brug op zijn best: vlees op de grill, zelf kokkerellen, sausjes in de aanslag en smullen maar!

Het arrangement bestaat uit 1 uur bowlen, 2 uur onbeperkt grillen en 3 uur drankjes (Jupiler pilsnerr van de tap, wijn, fris, koffie & thee).

Overnachten

Diverse arrangementen
vanaf € 114,- p.p. (3-daags)

We hebben dit jaar weer een aantal arrangementen samengesteld. Overnacht je het liefst één nacht in ons hotel of een hele week? In ons hotel is genoeg te doen! Wij helpen graag met de zoektocht naar een passend arrangement.

×

Boek nu