Active Grill Restaurant

Mooie producten, lekkere smaak en veel fun

Jong en oud, stroop je mouwen op en ga aan de slag in ons Active Cooking Grill Restaurant. Hier is Carlton De Brug op zijn best: vlees op de grill, zelf kokkerellen, sausjes in de aanslag en met uitzicht op sport. Het restaurant ligt midden tussen de bowling-, tennis- en de squashbanen.


Onze keukenbrigade heeft een lekkere verzameling van goed vlees samengesteld en vult de saladebar steeds vers bij. Kies uit stukjes biefstuk, kipfilet, varkensentrecote, hamburgers, chipolata worstjes en slavinkjes. Lekker met champignons, paprika, ui, frisse salade, friet, stokbrood met kruidenboter en heel veel sausjes.

Reserveer een tafel

Grillen & Bowlen

Dat gaat goed samen

Vlees grillen in ons Active Cooking Grill Restaurant na het bowlen; een betere combinatie is er niet! We hebben maar liefst 10 moderne bowlingbanen die we ‘s avonds extra gezellig maken met blacklights, swingende muziek en andere sfeerverlichting.


Boek ons arrangement bestaande uit één uur bowlen, twee uur onbeperkt grillen en drie uur onbeperkt drankjes (Jupiler pilsner van de tap, wijn, fris, vruchtensappen, koffie en thee).

Reserveren bowlen & grillen

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 16.00 - 23.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 14.00 - 23.00 uur


Honden zijn niet toegestaan in de restaurants

Openingstijden zijn onder voorbehoud, wijzigingen zijn mogelijk

Reserveer een tafel
×

Boek nu