Eindhoven

Het perfecte hotel nabij Eindhoven!

Overnachten in de omgeving van Eindhoven Carlton De Brug bevindt zich met de auto op slechts 15 minuten van hartje centrum. Ga je liever met het openbaar vervoer Dan doe je er iets langer over, binnen 30 minuten stap je de trein/bus uit op Station Eindhoven. Vanuit daar heb je alle voorzieningen binnen handbereik, wat gaan we doen Een terrasje pakken, winkelen of lekker wandelen en relaxen in het bruisende Eindhoven. Het is ook mogelijk om de fiets te pakken voor een mooie fietstocht door een van de mooiste natuurgebieden in de omgeving. De ideale combinatie tussen een stedentrip en een stukje ongerepte natuur.

Never stop exploring

Wil je zien wat Eindhoven tot één van de creatiefste steden in Nederland maakt Dan mag een bezoekje aan Strijp-S niet ontbreken. Het voormalige Philipsterrein, met verschillende historische gebouwen, is omgevormd tot een uniek stedelijk gebied en biedt een unieke mix van wonen, werken en ontspannen in een creatieve sfeer. Wat je vooral niet mag missen op Strijp-S is; De Vershal, Koffiehuisje in het Ketelhuis, Urban Shopper, Radio Royaal en de Pastryclub.


In Eindhoven zijn verscheidende winkels verspreid over de stad, niet alleen in de buitenlucht. Met winkelcentra als Winkelcentrum Woensel, Piazza en de Heuvelgalerie heb je alles bij elkaar voor een perfecte dag shoppen. Op de 'Kleine Berg' zijn genoeg winkeltjes waar net iets andere winkels gevestigd zijn. Deze liggen iets uit de route, maar zijn zeker de moeite waard om eens tijdens je shop-trip mee te nemen.

Hé ga je mee...

Eindhoven is een krachtige en levendige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust en plezier. Je vindt er een constante stroom aan nieuwe ontwikkelingen in creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Een constante vibe van creativiteit en een overvloed aan originele hotspots.


Welkom in de eigenzinnige en creatieve stad Eindhoven!

Kameroverzicht

slapen

Arrangementen

kies

bowlen & grillen

smakelijk
×

Boek nu