met de kids

Samen met je kind lachen over iets, dat helemaal nergens op slaat

Het is vakantie! Lang op gewacht maar ó zo verdiend. Bij Carlton De Brug hoeft niemand zich te vervelen, ons familiehotel heeft alles in huis om voor volop vertier te zorgen tijdens jullie vakantie. Een potje bowlen, speciale kindermenu's voor de allerkleinste, speels-ingerichte familiekamers en ga zo maar door. Je kunt je vraag zo gek niet maken en ons team zal er alles aan doen om dit te verwezenlijken.

Speels-ingerichte familiekamers

Kinderen bezitten het talent om creatief met de wereld om te gaan. Onze ruime familiekamers zorgen voor een plek waar ouders zich terug kunnen trekken en waar kinderen nog even creatief door kunnen gaan. Een aparte slaapplaats met scheidingswand betekent een ongerepte nachtrust voor zowel ouders als kinderen., maar lukt dit wel Misschien ga je wel samen met je kids op zoek naar alle gadgets op de kamer Wij zouden het wel weten!

Reviews

Benieuwd wat andere gasten van ons vinden

REVIEWS

Tips & Tricks

Als je toch even buiten de deur wat spanning en avontuur wilt opzoeken, dan kunnen wij zeker een aantal 'MUST-DO'S' aan jullie mededelen.Toverland

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland, op slechts 30 minuten van ons familiehotel. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte.

Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux! Even bijkomen Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een familieuitje naar Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.Dierenrijk

Dierentuin Dierenrijk, bekend als dé Familiedierentuin, ligt in Nuenen, op slechts 10 minuten van ons familiehotel in Mierlo. In Dierenrijk sta je neus aan neus met kleine en grote olifanten, ronddobberende zeehonden en natuurlijk stoeiende ijsbeertjes.

In deze dierentuin ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Tussendoor ga je met de verzorgers op pad tijdens één van de vele activiteiten. Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis. Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de ‘Dierenshow, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’.

Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren.

TIP: Bezoek de spectaculaire shows met zeehonden en olifanten!

meer info

CLUB Family

slapen

bowlen & grillen

smakelijk

Familie arrangement

kies
×

Boek nu