Fietsen & Wandelen

Spring maar achterop bij mij ...

Heerlijk tot rust komen in het sportiefste hotel van Nederland, Carlton De Brug te Mierlo. Hét hotel dat de kans biedt volledig tot rust te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Rondom het hotel bevinden zich prachtige natuurgebieden, die prima de gelegenheid bieden om even het hoofd leeg te maken tijdens een heerlijke wandeling of een fietstocht in de natuur.


Nog geen idee waar jouw reis naar toe zal gaan Ben je een echte fanatiekeling en maken we jou blij met een dagtocht waarbij een stad gecombineerd wordt met een ongerepte natuurgebied Of mag het van jou wel een tandje minder en maak je snel na de tocht snel een klein bommetje in ons zwembad Alles is mogelijk, niets is gek genoeg.


Ons team heeft zijn uiterste best gedaan om de leukste fietsroutes te verzamelen. Ben je er klaar voor

Fietsroute tot 20 km

Fietsroute Helmond tot 45 km

Fietsroute DAF Eindhoven, Geldrop & Natuur tot 55 km

Fietsroute Stad & Natuur tot 65 km

door de natuur

Op steenworp afstand van ons hotel ligt het prachtige Natuurgebied de Strabrechtse Heide, waar goed begaande paden door een afwisselend landschap met naaldbossen, heide, vennen en weidegebied lopen. Op het eerste gezicht denk je een onmetelijke vlakte van alleen struik- en dopheide te zien, maar niets is minder waar. Rond de vennen - het Beuven is het grootste ven van Nederland! – groeien bijzondere planten als waterlepeltje en vleesetende zonnedauw. Ga eens door de knieën om deze en andere mooie bloeiers te bewonderen. Grote kans dat je ook een van de vele libellensoorten ziet – bij de vennetjes wemelt het ervan -, een heikikker of misschien zelfs een rugstreeppad.


Op de Strabrechtse Heide vind je talloze banken en tafels om eventjes neer te strijken voor een picknick of om zomaar even rustig te genieten van het landschap.

fietsverhuur

Ontdek het gemak van de fietsverhuurservice van Carlton De Brug.Tarieven

City bikes €12,00 per dag - E-bikes €25,00 per dag

Uiteraard kunnen wij ook een goedgevulde picknick mand verzorgen voor onderweg!


Graag meerdere dagen een fiets huren of een fiets huren met een kinderzitje, een hondenkar of een fietskar Neem contact met ons op of vraag het aan onze collega's bij de receptie, zij helpen je graag op pad!

kameroverzicht

slapen

arrangementen

kies

bowlen & grillen

smakelijk
×

Boek nu