Zwembad & Sauna

Heerlijk ontspannen in het water

Ons sportcentrum De Brug Active beschikt over een verwarmd zwembad met whirlpools, sauna's en een stoombad. Het zwemmen combineren met een weldadig warme sauna geeft helemaal een heerlijk gevoel. Spoel de hectiek weg, strijk neer op de ligbedden, drink iets gezonds en ga daarna nóg een rondje.


Faciliteiten:

Zwembad met peuterbad en 2 whirlpools

Saunacomplex met 1 biosauna 90 graden, Finse sauna 70 graden,

Infrarood sauna, buitensauna 70 graden en een heerlijk stoombad.

Heerlijk relaxen in een warm bad

Genoeg keuze voor een volle dag

In het ruim opgezette zwembad en saunacomplex van De Brug Active zijn genoeg faciliteiten voor een heerlijke dag of een relaxt verwenweekend. Slenter na de sauna heerlijk rozig en loom naar uw hotelkamer en wordt de volgende dag uitgerust wakker.


Kom genieten van onze sauna avond. Op woensdagavond, dan organiseren we speciale sauna-avonden; zowel de sauna als het zwembad zijn dan alleen naakt toegankelijk. Ook zijn er deze avond verschillende opgietingen en kunt u genieten van heerlijke drankjes bij de saunabar.

Badkleding & zwemles

Badkleding is in het zwembad verplicht, behalve op de sauna-avond (woensdagavond), dan is badkleding niet toegestaan. In de sauna's is badkleding niet toegestaan. Betreden vanaf 16 jaar.


Let op: tijdens de zwemlessen op woensdag: 13:00 - 16:00 uur en op zaterdag: 09:00 - 10:45 uur kun je geen gebruik maken van het zwembad en de whirlpools.

Bekijk onze plattegrond

Een weekend weg

Om weer op te laden voor de week

Trakteer jezelf op een ontspanningsweekend om weer helemaal op te laden voor de week. Bij ons vind je alle faciliteiten voor een mini-vakantie onder één dak. We bieden diverse arrangementen waar lichaam en geest blij van worden. We beloven dat de drukte van de volgende week minder hard zal aankomen - dat is een fijn vooruitzicht, toch

Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu
×

Boek nu