Teambuilding

Haal meer uit je team bij Carlton De Brug

Op zoek naar een leeg hoofd, een soepel lichaam en meer teamgevoel Carlton De Brug ademt sport, spel en fun! De variaties voor teams zijn eindeloos: zowel indoor als outdoor, van tennis tot een fitnessgroeples, van bowlen tot een fietstocht buiten de deur, van een potje voetbal op het grasveld tot een les in de golfsimulator. Blijft daarna vooral slapen, eten, ontspannen en geniet de volgende dag (met spierpijn) van een vers ontbijt.


Teambuilding houdt nooit op en bij ons hoeft dat gelukkig ook niet. U kunt op de meest uiteenlopende sportieve vlakken bij ons uit de voeten.

FACILITEITEN

HET DRAAIT ALLEMAAL OM SPORT EN FUN

Fitness

Cardiotraining

Krachttraining

Personal Training

Tennis

Squash

Spinning

Indoor & outdoor groepstrainingen

Bowling

Zwembad

Multifuncionele hal voor diverse balsporten


Bekijk de plattegrond van het hotel en het sportcentrum en bepaal alvast uw route langs alle faciliteiten van het hotel en sportcentrum De Brug Active.

bekijk de plattegrond

Vol van sport en vergaderen

Sport wakkert creativiteit aan

We hebben ervaring met teambuilding in alle soorten en maten. Carlton De Brug heeft alles in huis wat zakelijke teams nodig hebben. Van een complete sportdag tot een squash-wedstrijd of een groepsles in combinatie met een vergadering. Ons all inclusive Grill Menu in het Active Cooking Grill Restaurant vult de energie weer aan.

×

Boek nu