Local Hot Spots

Ontdek de pareltjes van Den Haag


Royal Christmas Fair

14 t/m 23 december

De Royal Christmas Fair wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd op het Lange Voorhout in Den Haag. De mooiste kerstmarkt van Nederland met duizenden lichtjes, kraampjes en de kerstman! Geniet van glühwein of een lekkere warme chocolademelk. Of eet wat van de eetkraampjes. Dit jaar nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan voorgaande jaren. De perfecte gelegenheid om te bezoeken tijdens een weekend Den Haag.

Meer info

Cool Event Scheveningen

10 november t/m 20 januari

Het Kurhausplein wordt omgetoverd tot een schaatsbaan. Het schaatsplezier op het Scheveningse strand is zeer goed te bereiken vanaf het hotel met bijv. het openbaar vervoer en ’s ochtends tot ’s avonds geopend. Gedurende de maanden november tot en met januari hangt er een gezellige sfeer op en rondom het Kurhausplein. 

Meer info

Mondriaan tot Dutch Design

In 2017 is het 100 jaar geleden dat De Stijl, de kunstbeweging rond Mondriaan en The van Doesburg, is opgericht. Nederland viert dit met het feestjaar Mondriaan tot Dutch Design. 100 jaar De Stijl. Met 's werelds grootste collectie Mondriaans is het Haagse Gemeentemuseum het middelpunt van dit feestelijk jaar. In het Gemeentemuseum zijn dit jaar 3 prachtige tentoonstellingen en daarnaast wordt de stad omgetoverd tot 1 groot Mondriaan canvas.

Ontdek

Leuke Spots vlakbij het hotel

Dobberen door het Westbroekpark

Tussen Den Haag en Scheveningen ligt het Westproekpark. Een uitgestrekt park met heerlijke picknickplekken, een prachtig rosarium, een idyllisch restaurantje aan het water waar ambachtelijke producten worden geserveerd en een verhuur van roeiboten. Ontdek het park per boot, dobber rond, geniet van de stilte en beloon de inspanning van het roeien bij de Waterkant!

Info
×

Boek nu

  • ​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​Special offers