Vier de paasdagen in Den Haag

... en proef de sfeer in de stad

Wil je tijdens Pasen verblijven in Den Haag. Dan kun je bij Carlton Ambassador in Den Haag op verschillende manieren hiervan genieten.

Carlton Ambassador Hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Den Haag en op 15 minuten reisafstand van Scheveningen. De terrassen en strandpaviljoens zijn weer geopend, dus er kan weer volop genoten worden van de zon.


Bekijk hier wat Carlton Ambassador Den Haag allemaal te bieden heeft tijdens Pasen.

geniet van een verblijf inclusief ontbijt


Geniet tijdens de paasdagen van een volledig verzorgd verblijf en proef ondertussen de sfeer van de stad in de frisse Lentesferen. Met de speciale Ambassador & the City paaseditie box geven wij jou en jouw reisgezelschap de beste tips om Pasen in de stad te vieren. 

  • Verblijf vanaf 2 nachten
  • Ontbijt
  • Ambassador & the City Paaseditie 

Uitgebreide lunch/diner tijdens Pasen


Restaurant Sophia serveert het gehele paasweekend een uitgebreide lunch en diner. Proef het Menu Puur dat is samengesteld door onze Chef, Edward Kreuger. Het driegangendiner wordt maandelijks samengesteld naar de invloeden van het seizoen. Een culinaire beleving met deze editie een aangepast Paasdiner. Geniet van verse ingrediënten, de frisse lente invloeden en een ultiem chocolade beleving.


Laat u verwennen door onze gastvrije medewerkers en voel u thuis.


Reserveer Menu Puur op 19 t/m 22 april voor € 39,-.

Reserveer snel
×

Boek nu

  • Vanaf