Ambassador & The City neemt je mee...

Heerlijk struinen door een onbekende stad, op zoek naar dat ene winkeltje en dat bijzondere restaurantje. Maar de tijd snelt voorbij en er is zoveel te doen! Zou het niet geweldig zijn om te worden meegenomen door de mensen die de stad al door en door kennen? Jou de geheimen van Den Haag kunnen laten zien? Natuurlijk! Met Ambassador & the City willen we jou iets nieuws en unieks laten ervaren. Met de hulp van collega’s en vrienden uit Den Haag, echte Hagenezen dus, selecteren wij de allerleukste plekjes, tips en cadeautjes!

Meer info

Hoe werkt het?

Ambassador & the City helpt je nieuwe plekken te ontdekken en memorabele momenten te beleven. Van opkomende start-ups en kleine creatieve bedrijven, tot historische pareltjes met een bijzonder verhaal. Van bijzondere snuisterijen en onverwachte uitstapjes, tot hapjes om je vingers bij af te likken. Geheel passend in je eigen programma natuurlijk.

Geheim tot check-in

Voeg Ambassador & the City toe aan je boeking en wij gaan voor je aan de slag. Om het geheel nog even net iets avontuurlijker te maken, blijft de inhoud geheim tot de check-in. Uiteraard is het de investering dubbel en dik waard, daar zorgen wij wel voor!

Tot snel!

Boek nu
×

Boek nu