Privé feesten

Mooie herinneringen worden bij ons gemaakt

De organisatie is in goede handen

Sommige momenten horen onvergetelijk te zijn. Daarom verzorgen we uw bruiloft, personeelsfeest, barbecue met vrienden of familiedag met aandacht en enthousiasme. Ons team van ervaren event planners staat voor u klaar om uw wensen en ideeën tot uitvoering te brengen. Van zonsopgang tot zonsondergang en daarna. Of het nu om een familiediner van 20 personen gaat of een bruiloft voor 200 gasten - niets dan genieten!

Trakteer uw familie, vrienden of relaties op een fantastische dag. Welke gelegenheid wilt u samen vieren? We laten u graag de mogelijkheden zien.

Uw aanvraag

Het hele jaar door naar buiten

Organiseer ook eens iets bijzonders in de herfst en winter

In de zomermaanden is het genieten, maar ook in de winter hebben we ongekende mogelijkheden voor u en uw geliefde, gasten, familieleden of vriendenkring. Denk aan een romantische wandeling of frisse fietstocht, een sportieve bootcamp, speels vliegeren of kiten. Wie u ook bent en wat u ook wenst, we denken graag met u mee over hoe u samen met elkaar een mooie dag beleefd.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Carlton Beachclub

Wachten totdat de zon ondergaat

Tegenover het hotel, van april tot en met september beschikken we - als enige hotel in Scheveningen - over een eigen Beachclub. Smul van heerlijke Beach Bites, zoek de schaduw op of juist de zon, lees een boek op het strand of loop even naar de branding. Loungen, dineren of borrelen... het was nog nooit zo fijn!

Met prachtig uitzicht op zee geniet u hier van een heerlijk ontbijt, lunch of diner, maar we zetten ook graag een strandbed klaar. Heeft u iets bijzonders te vieren? We verzorgen het tot in de puntjes.

×

Boek nu