Uw verblijf is inclusief hapjes, drankjes en meer

Full Service Concept

In ons Banks Mansion Hotel willen we het stadsleven met u vieren en u laten genieten van een weldaad aan gerechten en drankjes in een warme en authentieke setting. Uw verblijf bij de Banks Mansion is altijd inclusief de meeste services die we bieden – zowel in de kamers als in de Living (onze lobby). Geniet van het vers bereide internationale ontbijt in De Keuken en de gratis drankjes in de Living, 24/7! Zorg ervoor dat u er bij bent om de Hollandse en Franse kazen te proeven die we elke namiddag van 5 tot 6 serveren. Onze mensen hebben ze op de beroemde Albert Cuyp markt gekocht en ze met de houten fiets naar het hotel gebracht. Bekijk meer afbeeldingen in onze Gallery.

Onze kamers

Banks Mansion

AMSTERDAM MANSION X BERLAGE

Het charmante Banks Mansion Hotel ligt in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van de beroemde Gouden Bocht van de Herengracht. Met zijn gebrandschilderde ramen, decoratieve tapijten en elegante houten kabinetten is het hotel een weldoende oase om te bekomen van alle prikkels die de stad u biedt. We hebben lokale invloeden verwelkomd, zoals de Amsterdamse Schoolstijl in de Living en de meubels in de kamers, geïnspireerd op het werk van de Nederlandse architect Berlage. Het resultaat is een warme en authentieke Amsterdamse stijl gekruid met een vleugje Frank Lloyd Wright.

Een geweldige plek om u thuis te voelen

Onze medewerkers helpen u graag daarbij

De wereldstad Amsterdam heeft zoveel te bieden. En het is echt veel leuker om een stad te beleven als een inwoner, in plaats van als een toerist. We kennen Amsterdam goed en we laten u graag meegenieten van haar geheimen. We weten een heerlijk lunchadresje waar u uw moeder blij mee maakt, we kennen een romantische verrassingsplek waar we een koppeltje heen kunnen sturen en ook kunnen we u vertellen waar de cocktails in de late uurtjes het lekkerst zijn. Onze medewerkers, of beter gezegd: onze lokale helden, kennen de beste fietsroutes, winkels, galeries en de meest besproken restaurants en cafés. En aan het eind van de dag zal Banks Mansion u weer met open armen ontvangen. Wij hopen dat u zich thuis zult voelen bij ons.

Boek nu

Uw verblijf is altijd inclusief:

Uitgebreid internationaal live-cooking ontbijtbuffet

Ongelimiteerd gebruik van de minibar en de karaffen in uw kamer

Ongelimiteerd gebruik van de zelfservice bar in de Living met o.a. een wijn- en kaasbuffet

Film- en sportkanalen on demand

Gratis Wi-Fi

Boek nu

Kamers

Info

Bespaar 20%

Info

Lokale Hot Spots

Info
×

Boek nu