Uw verblijf is altijd inclusief:

  • Onbeperkt gebruik van de Open Bar in de Living
  • Hapjes gedurende de dag
  • Gratis Wi-Fi
  • Onbeperkt gebruik van de minibar en decanters op de kamer
  • Ontbijtbuffet met Live Cooking
Boek nu

Open Bar

Voel je thuis

Welkom in onze Mansion! Bij binnenkomst kunt u onze OpenBar in de Living niet missen. Alle hapjes en drankjes van deze zelf service bar zitten bij uw kamerprijs inbegrepen. Doe alsof u thuis bent en zet zoveel espresso's als u wenst en neem er een Hollands koekje bij. Zin in een lekkere cocktail? Mix hem zoals u dat thuis ook doet. Ook rollen wij iedere avond een Hollandse kaasplank uit en dekken we een uitgebreid wijnbuffet op. Plof neer in onze loungestoelen en geniet!

Minibar en decanters

Ontspan

Bent u er net heerlijk op uit geweest in de stad? Wij weten als geen ander hoe fijn het is om even tot rust te komen in uw kamer na een dag vol met verschillende indrukken. Trek uw schoenen uit, schenk uzelf een drankje in en ga lekker liggen in de sofa. Alle drankjes uit de minibar zitten bij de prijs inbegrepen. Net als de whiskey, gin en cognac uit de decanters en de koffie van de Nespresso machine. Jammie!

Ontbijt

Goedemorgen!

Lekker geslapen? Schuif aan in onze ontbijtruimte. De chef staat al klaar in de keuken om een heerlijke omelet, pannenkoek of wentelteefjes voor u te bakken. Naast de Live Cooking heeft u uitgebreide keuze aan ons ontbijtbuffet. Begin uw dag goed voor een nieuwe prachtige dag in Amsterdam!

Kamers

Info

Bespaar 20%

Info

Lokale Hot Spots

Info
×

Boek nu