Prijzen & voorwaarden

De Carlton Hotel Collection heeft als doel het u naar de zin te maken. Vanaf uw reservering tot en met het moment dat u uitcheckt. Vanuit deze wens bieden wij u graag verschillende prijsmogelijkheden. Zo kunt u zelf beslissen welke optie u het meest aanspreekt. Hoewel elk hotel vaste prijzen aanbiedt, hanteren wij eveneens dagelijks een duidelijk en flexibel prijssysteem op basis van vraag en aanbod. Profiteer in alle vrijheid van de voordelen en onze speciale promoties.


Algemene bepalingen en voorwaarden

Check-in na 15.00 uur

Check-out voor 12.00 uur

Toeristenbelasting van 6% is niet bij de kamerprijs inbegrepen.

Huisdieren niet toegestaan in het hotel.

Bagageruimte beschikbaar


Alle Carlton Hotels bieden u:

Flexibele prijs (betaal later): de gunstigste prijs van dat moment, zonder beperkingen.

Saver prijs (betaal nu): de gunstigste prijs van dat moment, onder volledige aanbetaling, zonder terugbetaling, niet wijzigbaar.


BTW en prijzen

In al onze hotels hanteren wij prijzen inclusief BTW. Per 1 januari 2019 zal het BTW percentage overheidswege worden aangepast van 6% naar 9%. Als gevolg hiervan zullen alle reserveringen die reeds in 2018 gemaakt dan wel nog gemaakt worden, worden aangepast met het nieuwe BTW percentage van 9%. Dit geldt ook indien u uw reservering reeds geheel of gedeeltelijk heeft aanbetaald. Uw reserveringsbedrag zal daardoor iets hoger uitvallen dan oorspronkelijk met u is overeengekomen.

Carlton Hotel Collection behoudt zich het recht voor prijswijzigingen door te voeren.


Garantie bepalingen

Creditcardgegevens worden gevraagd om uw reservering te kunnen garanderen. In geval van een no-show, wordt het volledige bedrag van de eerste overnachting in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kunnen er echter andere bepalingen gelden.


Annuleringsbepalingen

Wanneer het Banks Mansion uw schriftelijke annulering 48 uur voor de overeengekomen aankomstdatum ontvangt, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kan de annuleringsregeling echter afwijken.Op alle overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek worden deze kosteloos toegestuurd.

Boek nu

Banks Mansion

info

Kamers

info

The Living

info
×

Boek nu