Contact us

Banks Mansion

Herengracht 519 -525
1017 BV Amsterdam
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 420 0055
Fax: +31 (0)20 420 0993
desk@banksmansion.nl

Contact


Verplichte velden *

Locatie

Met de auto

Vanaf de A10 (Ringweg Amsterdam) neemt u de afslag RAI (S109). Sla rechtsaf en ga op de Europa Boulevard rechtdoor, terwijl u rechts voorsorteert. Ga vervolgens bij de rotonde naar rechts de President Kennedylaan in. Bij de derde kruising slaat u bij het stoplicht linksaf de Rijnstraat in. Deze gaat over in de Van Woustraat.

U blijft rechtdoor rijden tot voorbij de ronde, glazen toren van de Nederlandsche Bank bij de kruising met het Frederiksplein. Ga na de stoplichten op de kruising rechtdoor totdat u de Utrechtsestraat, een smalle winkelstraat, inrijdt. Van daaruit slaat u bij de derde gracht linksaf. Dit is de Herengracht. Na ongeveer 500 meter ziet u het Banks Mansion op de hoek liggen.

Parkeren

Het hotel beschikt helaas niet over eigen parkeergelegenheid.

De goedkoopste parkeergelegenheid is één van de P+R parkeerfaciliteiten in Amsterdam. Er zijn verschillende P+R parkeerplekken net buiten het centrum van Amsterdam, waar u voor slechts € 8,- voor 24 uur kan parkeren, inclusief kaartjes voor het openbaar vervoer om naar het centrum van de stad te reizen. Voor meer informatie klik hier.

Dichtbij het hotel bevindt zich ook parkeergarage de Geelvinck, op de Reguliersdwarsstraat 59, de kosten zijn €45,- per 24 uur.

U kunt uiteraard ook proberen om een parkeerplek te vinden op de straat of aan de grachten, dat kost u ongeveer €5,- per uur.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tram 16 of 24. Stap uit op de 4e halte (Keizersgracht) en loop 50 meter terug. Op de hoek van de Herengracht ziet u Banks Mansion.

Amsterdam Airport Shuttle. Vanaf Schiphol kunt u met de ‘Connexxion Shuttle Service' naar Banks Mansion worden gebracht. In de aankomsthal bevindt zich de desk van Connexxion waar u een ticket kunt kopen en een plaats in de bus kunt reserveren. Kijk voor meer informatie op: www.schipholhotelshuttle.nl

×

Boek nu