BIJ UW VERBLIJF IN BANKS MANSION ZIT ALTIJD INBEGREPEN:

  • Ontbijtbuffet

  • Gratis Wifi

  • Onbeperkt gebruik van de Open Bar in de Living

  • Onbeperkt gebruik van de minbar en karaffen sterke drank op de kamer

  • Gratis Film- & Sportkanalen

  • Hapjes gedurende de dag

Banks Mansion

" YOUR HOME
AWAY FROM HOME"

Logeren in Banks Mansion is een unieke ervaring. De gastvrijheid en persoonlijke service van Banks Mansion zijn ongeëvenaard; zo is alles wat u als gast bij ons eet of drinkt bij uw kamerprijs inbegrepen. Onze uitmuntende service en onze unieke full-service concept met veel complementaire extra’s, zoals het gratis "Live Cooking" ontbijt en het warme interieur dragen allemaal bij aan onze missie u het ‘Home away from Home’ gevoel te geven.

Ontdek ons concept

Explore
the city!

Ontdek onze Specials en dwaal door het ‘Rijksmuseum’ of van ‘Gogh-museum’ en leer meer over onze geschiedenis in het ‘Anne Frank Huis’. Shop till you drop en ontdek de echte Amsterdamse buurten zoals de ‘Jordaan’ of ‘de ‘Pijp’. Alles is op loopafstand. Het best moment van de dag? Thuiskomen na een lange dag en te ontspannen en genieten van onze wijn- en kaasbuffet in de Mansion.

Ontdek onze Specials

A night in
town

"Ontdek de
het bruisende Amsterdam"

Als u Amsterdam overdag al mooi vind dan zult u de stad ’s avonds geweldig vinden, wanneer de stad tot leven komt. Geniet van de fijnste bars, clubs en restaurants in de buurt. Een hapje eten of een cocktail (of twee!) drinken? Wij weten waar u moet zijn!

Ontdek Amsterdam

Sleep
well

De dag is voorbij. Kies uw perfecte kussen en neem een afzakkertje. Geniet nog even van een goed glas gratis whisky, gin of cognac op uw comfortabele kamer, midden in de stad, voordat je in een diepe slaap valt in jouw heerlijke bed.

Ontdek de verschillende kamertypen en laat ons jouw speciale wensen weten.

Bekijk onze kamers
×

Boek nu